Fjällräven Kånken

Fjällräven Kånken

 • Volum: 16 liter
 • Funksjoner: Rom for bærbar pc/nettbrett, Vanntett
 • Junior/Senior: Senior
Rangering 1 i Ryggsekker
Sammenlign priser på alle Fjällräven Ryggsekker
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Fjällräven Kånken

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Volum: 16 liter
 • Funksjoner: Rom for bærbar pc/nettbrett, Vanntett
 • Junior/Senior: Senior

3.8 av 5 stjerner

Basert på 4 anmeldelser

Sortert etter dato
12.08.2011
Endret 01.05.2014
  F
  Fairtrade
  Skillevegger gang en Kånken fra en slektning som hadde det i mange år. Hadde det selv daglig i flere år før jeg glemte det på toget. Gjerne det virket som det ble brukt, men ingenting ble ødelagt, som er ansett som en god karakter på en tjue eller tretti år gammel, godt brukt bag. Bortsett fra den nesten uslitelig kvalitet, er det også lett, praktisk og grei. Glidelåsen kan åpnes på tre sider, slik at du får en utmerket god tilgang til innholdet. Henger vanligvis rundt en laptop blant annet. Den ytre rommet er stort nok for nøkler, lommebok, dagbok, mobiltelefon og andre elementer. Kjøpte fem år siden et nytt etter det tapte og mangler, og det ser ut til å ha de samme gode funksjonene som den forrige. Prisen er definitivt ikke noe å si om, gitt den ekstreme avskrivningstid. Kånken er billig, selv om det koster mye penger. Moro med et produkt som står opp til alle disse årene: ti poeng! EDIT: Dette var ikke bra, glidelåsen på randen til å gi opp og stoffet, jeg tror føles mer slitte enn det på min gamle 70-talskånken noensinne var. Kan være min fantasi, men jeg tror ikke at kvaliteten er redusert (?). Fortsatt ikke dårlig, bruker den hver dag, men det er ikke verdt 10 stjerner lenger. Det var bedre før ...

  Google

  08.02.2013
  Endret 08.02.2014
   s
   starsmaker
   * Oppdatert 8 februar 2014 * Har en svart og elsker det! Ryggsekken er den perfekte vesken for skole, arbeid, en kort tur eller en tur i byen (stopp i alle poser i sekken!). Fordeler: - Stilig og tidløs! - Ens tapet kommer med, veldig smart. Har du for eksempel skjøre papir kan holde dem ved siden av matten eller fjerne den. - God materiale. Mine er nytt og vanskelig, men det blir mykere med tiden. - Bærehåndtak. Perfekt for når du er ute og reiser med for eksempel T-banen! - Forhåpentligvis holder det läääääänge. - Lett å se hva som er i sekken takket være glidelåsene kan åpne opp hele posen. - Det er lyset som gjør den til den perfekte vesken å pakke når du reiser. Jeg reiser ofte med kun håndbagasje. Kanken er for liten for meg, jeg velger i stedet en større ryggsekk, men siden Kanken veier så lite at det kan lett bli pakket og brukes som en ryggsekk. Cons: - Det ytre rommet er litt for lite, men svelger mye ting = rotete og vanskelig å finne elementer. - Litt flere hyller ikke hadde skadet i denne modellen. - Sidelommer kan sikkert være nyttig, men de hadde vært fornøyd med å være litt større slik at det er lettere å skli ned en vannflaske. - Hvis du kommer til å bære rundt på en utstoppet Kanken vil trolig stropper kutte i skuldrene og være ubehagelig. Se tips fra «punk4arn" for en fiks, ellers kan du kjøpe "skulderputer", koster ca £ 250. Imidlertid kan jeg bære ganske mange ting (ikke bøker) uten å være ubehagelig, snarere tvert imot. - Dyrt i innkjøp. Anslått at det varer lenge, er det billig, falt til vesker blir fort dyrt. Tips: Trenger du ekstra beskyttelse for den bærbare datamaskinen, for å sjekke ut den Kanken laptop (tilgjengelig for 13 -, 15 - og 17-tommers skjermer). For barnet er Kanken mini bra, for de som ønsker en større ryggsekk er Kanken Maxi et alternativ. Flere morsomme Kånken tilbehør: "Chest Strap", en Brystrem med fløyte, "Photo Insert", et innstikk med plass til kamera, linse, osv..

   Google

   16.07.2012
    p
    punk4rn
    Uslåelig. Billig, enkel, lett og stilig. Hint: tape chants av liggeunderlag på innsiden av stroppene for ekstra komfort.

    Google

    31.03.2011
    Endret 07.01.2012
     S
     Schaki
     Veldig lett ryggsekk når den er tom. Synes huh ganske slitesterkt materiale. Dessverre unlined som kan va en ulempe hvis du skal lagre noe skjør. Jeg har så jeg satte en gammel genser i bunnen som absorberer noe sjokk hvis jeg vil ha noe skjør i posen. Alternativer kan legge den delikat måte opp med mindre det går ut over massedistribusjon i allment. Et annet positivt trekk er at ryggsekken er ganske disrket, selvfølgelig an på hvilken farge du velger, etter fjerning sydd merker som bærehåndtak.

     Google