Moccamaster KBGT741 Thermo

Moccamaster KBGT741 Thermo

  • Traktertype: Elektrisk kaffetrakter
  • Antall kopper per brygging: 10
  • Funksjoner: Koppvarmer, Termokanne, Dryppstopp, Automatisk avstengning, Signallampe
Rangering 19 i Kaffetraktere
Sammenlign priser på alle Moccamaster Kaffetraktere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Moccamaster KBGT741 Thermo

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

2.1 av 5 stjerner

Basert på 4 anmeldelser

Sortert etter dato
14.08.2018
R
Regansen(1 anmeldelse)
Termos er OK mens resten er dårlig kvalitet. Lås i kafé beholderen er ikke tett.
02.12.2016
d
dalri(6 anmeldelser)
Har hatt denne trakteren i over ett år nå og må dele mine erfaringer. Negativer sider er: Elendig å helle fra, heller så bred og ukontrollert stråle at en lett søler når en sjeker kaffi. Thermosen kaffien blir traktet på holder helt elendig på varmen (like dårlig som Statoilkoppen). Stiv pris. Positiv side: Den trakter god kaffi. Dette er alt for dårlig kaffetrakter til en alt for dyr pris, styr unna !
25.02.2017
M
Mallaballa
Må forlate en karakter som gjenspeiler den fine beslutningstakere. Vi ventet for lenge med å kjøpe dette på grunn av de dårlige anmeldelsene nedenfor, derfor ønsker å dele med andre. Vi er en familie kresne kaffedrikkere som er veldig fornøyd med vår Moccamaster KBGT 741 Thermo. Det ville ha fått full merkene hvis det hadde hatt en automatisk avstengning, men vi er fornøyd med, er (LES ALLE delene nedenfor): * Raskere enn noen annen brygger vi hadde. * Stille - ingen gurgling mot slutten. * Holder varmen godt (når termos brygger ikke har en kokeplate i bunnen av jug, alltid forvarme termos). * Kaffen er hot! * Kaffen er god! * Enkel å helle ut, både sakte og raskt (forstår ikke hvordan man kan unngå å gjøre dette). * KBGT variant vi kjøpte har en dryppstopp. * To lokk inkludert, både gå å helle ut, men den omfattende holder på varmen lenger. * Romslig med 1,25 liter.

Google

15.12.2013
b
bossesbulle
Vi ønsket en termos brygger. Mocca-master, med glass pitcher plate, er en av de beste kaffetraktere, det har på jobben. Derfor valgte vi termos brygger mocha mester kgbt741, termos brygger. Vi var ikke fornøyd med det. Da kaffen var ikke varm, så forsøkt å varme opp vannet i termosen før bruk. Kaffen var bedre, men ikke som forventet. Lokket av termosen en feil var ikke ikke å lukke eller helle fra, sannsynligvis feil på både pakning og tråd. Det var ikke automatisk nedstengning enten (det er alltid på termos brygger, da man ikke trenger en kokeplate), vet ikke om varmeelementet til vannet sto på, men vannet har rent gjennom, er det ikke brannfarlig ". Vi var ikke fornøyd, men returnerte Mocca Master. Får to stjerner for sitt flotte utseende. Kjøpte i stedet en enkel Philips vakuum brygger, men på hele 1400W. Kaffen skal være varmt i termosen. Er fornøyd med det.

Google