28. mars 2018

Sneakers til både fritid og sport – sammenlign pris på mer enn 5500 skomodeller

Våren står for døren, og sesongens skomodeller er på vei inn i butikkene. Hos Prisjakt hjelper vi deg med å velge riktige sko og finne nye favoritter til best mulig pris. Her tipser vi om en favorittmodell det kan være vel verd å holde øynene åpne for i år.

iStock.com / Deagreez

Sneakers er fortsatt utrolig populært. Populære produsenter som Nike og Adidas slipper stadig nye modeller, og gamle klassikere relanseres med nye varianter i samme design. Sneakers er både pene og behagelige å gå med.

En interessant skoserie er Ultra Boost fra Adidas. Serien var opprinnelig tenkt som løpesko med nøytralt løpesteg, men har med tiden blitt mer og mer brukt til hverdags. Skoene har ventilert overdel med primeknit-design for bedre passform og mindre risiko for gnagsår. Yttersålen i Ultra Boost-serien tilpasser seg underlaget, og midtsålen er designet for å tilføre steget ekstra energi.

Nye sko kan være nokså dyre, men med litt planlegging er det i mange tilfeller mulig å spare penger. Hos Prisjakt kan du overvåke priser og bli varslet når prisen reduseres. Du kan også se på prisutviklingen før du handler for å se hvordan prisen har endret seg over tid. Det gjør det enklere å finne riktig kjøpetidspunkt når prisen er lavest.

Når du har kjøpt nye sko, er det viktig å ta vare på dem. Da holder de seg fine lenger. Husk å impregnere nye sko med impregneringsspray. Da holder de lenger og er mindre utsatt for fukt. Dersom de nye skoene dine likevel blir skitne, kan du forsiktig skrubbe bort flekkene med mildt såpevann og en børste. Tørk dem deretter med en fille.

Husk at du aldri bør vaske sko i vaskemaskinen. Da risikerer du at både skoene og vaskemaskinen går i stykker.

Kort oppsummert har vår kategori for fritidssko og sneakers over 5500 modeller å velge mellom. Med filtrene er det enklere å finne de egenskapene du ønsker at vårens sneakers skal ha.


Emma Cedell