01. feb. 2018

Alt du trenger til en morsom vinterferie

Vinterferien er en tid der du har mulighet til å prøve en rekke spennende aktiviteter. Hvilke aktiviteter som passer best, avhenger av hvor i landet du befinner deg og hvilke interesser du har. Her kommer noen ideer fra oss.

iStock.com / Adie Bush

For mange er vinterferie det samme som skiferie. Både alpint og langrenn er populært. Til begge aktivitetene kreves det egnede klær og utstyr for at man skal kunne bevege seg på en god måte. Til ski er det best med klær som puster og tåler vann (en og annen saltomortale må man regne med).

På Prisjakt kan du sammenligne priser på skalljakker til voksne og dresser til barn. Her finner du også priser på ski og støvler til både alpint og langrenn. Ikke glem hjelm og briller dersom du satser på alpint.

Når snøen legger seg, er aking en populær aktivitet for både små og store. På Prisjakt finner du alt fra enkle rumpeakebrett til mer avanserte kjelker og sparkesykler med meier.

Dersom det ikke er snø der du bor, kan du kanskje gå på skøyter. I innendørshaller kan du gå på skøyter uavhengig av hvordan været er utenfor, og ofte er det mulig å leie både skøyter og hjelm for deg som ikke vil kjøpe. Dersom du vil ha eget utstyr, kan du sammenligne priser på skøyter og hjelmer på Prisjakt.

Dersom du er lei av fysisk aktivitet, går det også fint å bare kose seg hjemme. Finn frem morsomme spill og spill med familie eller venner. Mange spill passer like godt til både barn og voksne, for eksempel Monopol, Uno og Twister.

Du finner flere tips dersom du går inn på kommunens hjemmeside. Der finner du også oversikt over åpningstider og aktiviteter i regi av kommunen eller organisasjoner i kommunen. Der finner du alt fra åpningstider i svømmehallen til informasjon om aktiviteter på det lokale biblioteket og lignende.


Linnea Kleen