2010-07-01

Velkommen till  Prisjakt

Prisjakt er en informasjons- og sammenligningstjeneste som hjelper deg som forbruker å finne de beste produktene til den beste prisen. Vi har som mål å liste alle webbutikker med varer innunder våre produktkatogorier. Våre sammenligningslister sorteres alltid med den laveste prisen først. Prisjakt har nå ved lansering 94 000 produkter og over 600 000 priser fra 445 butikker.

Funksjoner for deg:

Prissammenligning

Prisjakt hjelper deg å finne rett produkt til beste pris. Husk å lese omtalen for å se hva andre syntes om produktet før du kjøper. Under internasjonale priser ser du også hva produktet koster i Sverige.

100% uavhengig og upartiske sammenligninger

Vi har som mål å liste alle webbutikker med varer innunder våre produktkatogorier. Det er gratis for butikkene og våre sammenligningslister sorteres alltid med den laveste prisen øverst.


Produktliste

Som medlem kan du skape en produktliste med produkter du vil sammenligne. Med prisovervåkningsfunksjonen sender Prisjakt deg informasjon når noen av produktene faller i pris.
 

Forum

I vårt forum kan du diskutere produkter med andre og om butikkene som selger de.

Priskrig

Har du lurt på hvilke butikk som egentlig er billigst på flest produkter? Priskrig lar butikkene kjempe om mastertittelen.

Bli medlem på Prisjakt

Gjennom å bli medlem får du ikke bare tilgang til vårt forum. Du får også mulighet å bruke ekstrafunksjoner som gjør det lettere for deg å gjøre en bra handel. Du blir medlem gjennom å klikke på innlogging øverst til høyre på førstesiden.


 
Vi håper at du kommer til å få nytte av Prisjakt og at du vil fortelle dina venner om tjenesten.


Velkommen!

 Diskuter denne nyheten i forumet