04. jan. 2018


Slik starter du shoppingåret 2018

Julesalget går mot slutten og butikkene fortsetter med januarsalget. Du har fremdeles muligheten til å gjøre et kupp, og med god informasjon unngår du dårlige kjøp som du kommer til å angre på.


Foto: iStock.com / Filipovic018

Det er smart å lese seg opp på hvordan du sikkert kan handle på nettet før du kjører i gang et nytt shopping-år. Et godt tips er å lese vår artikkel “10 tips for å gjøre et kupp på julesalget” slik at du kan komme i gang.

Når du er ferdig med å lese artikkelen, kan du finne de beste tilbudene i januarsalget ved hjelp av nettsiden til Prisjakt. Vår januarsalg-side oppdateres flere ganger om dagen med produkter som akkurat nå har gått ned i pris.

Der kan du sortere etter beste tilbud eller etter de mest populære tilbudene. Du kan også søke etter tilbud avhengig av hvilken kategori du er interessert i å shoppe som f.eks. jakker, mobiltelefoner eller parfymer.

Når du finner et produkt som du ønsker å kjøpe og har sjekket prishistorikken for å finne ut om prisen faktisk er god, er det bare å slå til! Dersom du har funnet et godt tilbud finnes det jo alltids en risiko for at produktet blir kjøpt opp og ikke lenger finnes på lager.

For alle tilbud i løpet av januarsalget.Linnea Kleen


 Diskuter denne nyheten i forumet