13. des. 2017


Prissammenlign dyrefôr til hund og katt

Visste du at det er superenkelt å sammenligne priser på både hunde- og kattemat på Prisjakt? Med noen få klikk kan du velge om det skal være tørrfôr, våtfôr eller ferskfôr, type emballasje og hvilken aldersgruppe fôret skal være tilpasset for.

Foto: iStock.com / marzena_cytacka 

Du kan til og med velge i filteret om fôret skal komme stykkevis eller i flerpakning. Velger du flerpakning kan du også velge antall pakker og hvor mye hver pakke skal veie. Dette gjelder først og fremst mindre produkter som ikke veier mer enn et kilo, men det finnes noen få unntak, så sjekk vekten nøye. 

Den som vil ha oversikt over hvilke ingredienser, næringsmidler og vitaminer som er i maten kan enkelt velge det som trengs i listen. For eksempel kan du filtrere på type fisk, kjøtt, frukt og grønnsaker og om fôret skal være uten korn.

En ting som er viktig for mange utover innholdet, er så klart prisen på maten. Og her er det mange penger å spare ved å kjøpe maten fra riktig butikk. Med et enkelt søk på Prisjakt kan du spare alt fra noen tiere til flere hundre kroner per pakke.

En storpakning (10 kg) med kattematen Royal Canin FHN Sterilised 37 koster for eksempel for eksempel kr. 569,- i den billigste butikken og kr. 719,- i den dyreste. En forskjell på kr. 150,-. På hundesiden finner vi Royal Canin SHN Maxi Junior 15kg, som koster kr. 552,- i den billigste og kr. 783,- i den dyreste butikken. En prisforskjell på hele kr. 231,-.

Med en New Foundland eller Grand Danois i hjemmet blir det en merkbar forskjell i dyrematinnkjøp på et helt år. 

Et tips for deg som allerede har hund eller katt er å skrive en omtale med dine erfaringer med fôret du bruker i dag. Da hjelper du andre besøkende å gjøre et bedre valg når de velger mellom mer enn 2 500 forskjellige typer fôr.

Her finner du alle typer dyrefôr på Prisjakt.

(prisene ble sjekket på den 3. august)


Daniel Haaf


 Diskuter denne nyheten i forumet