14. nov. 2017


Vær en smart julenisse i år

Vi på Prisjakt vet hvordan man shopper smart. Vi guider tusenvis av personer i åtte land hver dag, i deres jakt på rett produkt til rett pris. Før jul er det mange som handler på internett, og det er mange som vil finne gode tilbud for å ha råd til enda flere gaver, eller for å kunne unne seg litt hverdagsluksus i julestria.

Foto: iStock / Memorystockphoto 

Vi har samlet fem tips til deg som vil effektivisere julegaveshoppingen. 

1. Vær ute i god tid

Spør dine kjente og kjære allerede nå hva de ønsker seg til jul. Da har du muligheten til å kjøpe julegaver til nedsatt pris på Black Friday, den 24. november. Hvis du i tillegg har satt opp et varsel på produktene du skal kjøpe, får du en e-post av oss hvis prisen synker. 

Se etter dette symbolet på produktsider for å sette opp et varsel:


2. Sammenlign priser på alt

Det er vanlig at man sammenligner priser på dyre ting som laptoper, mobiltelefoner og kameraer. Et tips er å også sammenligne priser på produkter som koster mindre, som parfyme og lego. Sparer du hundre kroner på parfymen og en femtilapp på legoen, har du kanskje plutselig spart nok til hele julegaven til farmor?

Sammenligner du priser på et populært Legosett, kan det være en prisforskjell på over 500 kroner.

3. Sammenlign egenskapene til produktene

Vet ikke søsteren din akkurat hvilken mobiltelefon hun ønsker seg? Spør henne hvilke funksjoner hun vil at telefonen skal ha og bruk Prisjakts filter for å f frem telefoner som matcher kriteriene. Telefonene kan du deretter sammenligne side om side for å se hvordan pris og egenskaper skiller seg fra hverandre. Slik kan du finne telefonen som passer best. 

Her er et eksempel der vi sammenligner Samsungs og Apples nyeste telefoner.

4. Hold styr på hva alle ønsker seg med lister

Organiser julegaveshoppingen din med lister på Prisjakt. Med lister på Prisjakt slipper du å holde styr på lapper og notater på mobilen. Du kan enkelt lage en liste for hver person du skal kjøpe gaver til. For å lage lister må du være innlogget på Prisjakt. Det enkleste er å laste ned Prisjakts app og lage lister i den. I appen er det symbol i menyen som heter lister. Klikk på den, så er du i gang.

Eksempler på lister: 

5. Fortsatt stressa?

Rakk du ikke kjøpe alle julegavene i god tid? Ingen fare. Når julaften nærmer seg kommer du til å kunne se juletrær i feltet for lagerstatus. Det betyr at butikken lover leveranse før julaften. Det er altså trygt å handle på internett, du vil fortsatt få gavene hjem før jul.

Sånn ser juletreet ut:
Linnea Kleen


 Diskuter denne nyheten i forumet