09. nov. 2017


Tre ting å tenke over før og på Black Friday

Black Friday nærmer seg, og snart blir vi overøst med forlokkende butikktilbud. På en dag som Black Friday er det lett å la seg rive med i shoppinghysteriet. Unngå de verste fellene ved å følge våre tre tips.

Foto: iStock.com / Tanya-stock 

Planlegg i god tid hva du vil kjøpe på Black Friday. Skaff deg overblikk over tingene du vil kjøpe, sjekk hva de koster og sett opp et budsjett over mye du har råd til å bruke. Deretter lager du lister på Prisjakt med de forskjellige produktene. Du kan lage ulike lister med forskjellige tema for å gjøre det hele enda litt smartere. 

Alt du trenger å gjøre på Black Friday er å logge inn på Prisjakt og klikke deg frem til listene dine.

For å lage en liste må du logge inn på Prisjakt. Hvis du ikke har en konto, begynner du med å opprette en. Klikk på knappen “logg inn” på nettsiden vår eller i mobilappen og velg “lag en ny konto”. Deretter følger du instruksjonene. Hvis du laster ned appen kommer det automatisk opp en forespørsel om å logge inn. 

Når du har funnet produktene du vil kjøpe på årets største salg, foreslår vi at du setter opp et prisendringsvarsel på hvert produkt. Da vil du få en mail av oss hvis prisen synker på produktene. For å sette opp en varsling finner du produktet, går inn på produktsiden og klikker på “opprett varsel”. Kanskje senkes prisen på noen ting allerede før Black Friday, og du kan slå til allerede da. 

Hvis prisen ikke synker på Black Friday, kan du beholde varslingen og håpe på en prisnedgang i for eksempel romjula eller på januarsalget. 

Hvis du finner ting du er interessert i og noterer prisen i god tid før Black Friday, kan du unngå å bli lurt av forfalskede tilbudspriser på Black Friday. Det er ikke uvanlig at butikker hever prisene noen uker før Black Friday, for så å senke prisene igjen på selve dagen. Black Friday-tilbudet du har funnet er kanskje ikke i nærheten av så bra som butikkene gir inntrykk av. 

For å slippe å holde styr på hva alle produkter har kostet ved tidligere anledninger, kan du bruke prishistorikk-funksjonen vår. Da klikker du på fanen “statistikk” hvis du sitter på en datamaskin, og via mobilen klikker du på den røde grafen. Da kommer du inn på en side med grafer der du kan se hva et produkt har kostet på ethvert tidspunkt gjennom hele den tid det har vært å finne på Prisjakt. 

 Diskuter denne nyheten i forumet