07. sep. 2017


Fifa 18 slippes den 29 september — følg med på lanseringen på Prisjakt

Blant nyhetene du kan glede deg til finner vi oppgraderinger og forbedringer av grafikken og spillmotoren som benyttes med Fifa 18. Fjorårets Fifa 17 introduserte Frostbite-motoren med store forbedringer av bildekvaliteten, det nye spillet tar det hele ett steg lenger og finpusser alt ytterligere.

Andre nyheter er at flere spillere med distinktive spillestiler, som hovedpersonen Christiano Ronaldo som pryder omslaget til Fifa 18, har blitt spilt inn med såkalt ”motion capture” for å gjøre stilene tydeligere. Det gjelder blant annet Ronaldo selv, men også Robben og Sterling har fått samme behandling.

Videre har Fifa 18 et nytt system for å drible, og dette systemet har også blitt forbedret med “motion capture”-teknologi. Det skal nå være enklere å utføre mer avanserte driblinger, og friksjonen mot bakken har blitt oppjustert, noe som betyr bedre ballkontroll for spilleren.

Fifa 18 tilbyr også en fortsettelse (neste sesong) på The Journey, som er hoved-storylinen fra Fifa 17. I den første sesongen spilte du Alex Hunter og fikk følge hans reise til stjernestatus. I den nye sesongen tar du opp tråden der det forrige spillet sluttet, nå med muligheten til å utstyre Alex med nye klær og hårfrisyrer gjennom spillets gang.

Spillet slippes i tre versjoner - Standard, Ronaldo Edition og Icon Edition - den 29 september til Nintendo Switch, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3 og Playstation 4. Du kan også spille spillet på nyere konsoller som Xbox One S, Xbox One X og Playstation 4 Pro.

Det er verdt å nevne at ikke alle spillkonsoller har tilgang på samtlige nyheter i Fifa 18. Den som kjøper spillet til Nintendo Switch, Xbox 360 eller Playstation 3 kommer for eksempel til å gå glipp av en del grafiske nyheter, da grafikkmotoren ikke oppgraderes som til de andre konsollene. Disse konsollene har heller ikke tilgang på The Journey i standardversjonen av spillet.

Du kan forhåndsbestille spillet til favorittplattformen din allerede i dag, eller hvorfor ikke legge inn en produktovervåkning på Prisjakt, så blir du varslet når du kan kjøpe spillet i butikk.Daniel Haaf


Foto: EA

 Diskuter denne nyheten i forumet