06. sep. 2017


Sykkel og tilbehør

Det er fortsatt fint vær for sykling, og å ta seg frem på sykkel kan være både raskere og mer praktisk enn andre fremkomstmidler når man bor i byen. Her kommer en liste med noen ting det kan være lurt å huske på.

Har du en sykkelhjelm? 

Vi på Prisjakt anbefaler at man alltid sykler med hjelm, for som mamma alltid sa, “du har bare ett hode”. Det kan være lurt å prøve hjelmen før du kjøper den for å være sikker på at den sitter godt på hodet. Ofte kan du justere størrelsen på hjelmen, både bak med et lite hjul, og ved hjelp av stroppen under haken. Husk også på at hjelmens beskyttelsesevne kan bli redusert hvis du mister den i bakken, så vær forsiktig med den. Her finner du alle hjelmer på Prisjakt. 

Vil du ha en hjelm som ikke sitter på hodet, men kneppes rundt halsen, kan du sjekke ut denne sykkelhjelmen fra Hövding

Ikke glem ringeklokke! 

I Norge er det påbudt å ha ringeklokke på sykkelen. En ringeklokke er ikke nødt til å koste masse penger. Hvis du ikke har ringeklokke, risikerer du å få bot. 

Sykkelvogn til barn, last eller hund? 

En sykkelvogn kan gjøre transportering enklere for både familier og de som bruker sykkelen til å storhandle. På Prisjakt kan du filtrere frem hvilken type sykkelvogn du trenger, for eksempel en lastevogn, en vogn til barn eller en til hund. Her kan du også finne sykkelvogner til barn som du kan ta av sykkelen og jogge med

Flere kjekke ting til sykling finner du i kategorien Sykler og tilbehør. Husk at du kan sammenligne forskjellige produkter med hverandre, for å finne det som passer best for deg og dine behov.Linnea Kléen


Foto: iStock.com / molka

 Diskuter denne nyheten i forumet