03. aug. 2017


Nye sko til barna

Etter en lang sommerferie er det tid for å oppdatere skohyllen. Ved skolestart pleier barnas aktiviteter å starte opp igjen, og det kan bli nødvendig med ett eller flere par nye sko. Her på Prisjakt kan du prissammenlikne og spare penger på mange modeller før du handler.

En populær gummistøvel på Prisjakt er Kavats Grytgöl. Gummistøvelen er en tidløs modell, ufôret og lagd av resirkulerbar SEBS-gummi. Kjekt å vite at den kan vaskes i vaskemaskin på 30 grader. Støvelen kan bli et prisgunstig komplement til barnets høstgarderobe, avhengig av hvilken butikk du velger.

Et annet populært merke er Adidas Originals, som har sneakers til både store og små. Akkurat nå er de klassiske modellene “Superstar” og “Stan Smith” veldig godt likt blant barn. Dette er også et merke der prisforskjellene er store avhengig av hvor du kjøper skoene. 

Hvis du ikke leter etter en spesifikk modell, er det praktisk å bruke filtrene våre når du søker.Du kan filtrere etter størrelse, materiale, lisse/snøresystem, farge, pris og produsent. Ved å sammenlikne priser før du handler kan du få penger til overs til noe annet.Emma Cedell


Foto: iStock.com / shironosov

 Diskuter denne nyheten i forumet