27. juli 2017


Velg riktig skoleveske

Med bare noen uker igjen til skolestart er det tid for å planlegge innkjøpene som må gjøres. Det er mye som må forberedes, og med det rette grunnarbeidet er det lettere å unngå feilkjøp. Å velge riktig skoleveske kan være vanskelig, derfor har vi samlet noen tips som kan være verdt å tenke på før man shopper i vei til barna sine.

Det er mange barn som ønsker seg en skulderveske. Baksiden med en skulderveske er at kroppen fort kan utsettes for ensidig belastning, da majoriteten av dem som bruker skuldervesker har en tendens til å alltid bære den på den ene siden av kroppen. Det er ikke bra for barn som vokser å utsettes for en slik ujevn belastning. På grunn av dette er det bedre å velge en ryggsekk der tyngden fordeles jevnere. 

Det er også viktig å prøve å tenke over hva som må få plass i vesken. Er det bare skolebøker og penal, eller er det også gymtøy og håndkle? Prøv å velge en veske som er stor nok, men ikke for stor. En unødvendig stor veske risikerer å bli unødvendig tungt lastet, siden den har plass til flere ting. Et tips er å velge en mindre ryggsekk og skaffe en gymbag i tillegg der alt ekstrautstyret kan få plass. 

På Prisjakt hjelper vi deg med å velge rett ryggsekk. I kjøpsguiden vår kan du tilpasse søket ditt etter dine preferanser, og alternativer som du kan filtrere søket ditt etter er blant annet pris, størrelse og farge. Populære modeller akkurat nå er Fjällrävens “Kånken” og vesker fra Sandqvist og Haglöfs.Emma Cedell


Foto: iStock.com / monkeybusinessimages 

 Diskuter denne nyheten i forumet