25. juli 2017


Forbered deg på skolestart

Snart begynner skolen igjen, og med det kjøper mange nye klær og ting som sko, laptoper, hodetelefoner og vesker. På Prisjakt finner du verktøy som hjelper deg å finne det du trenger til de beste prisene. Da får du penger til overs, så du kan gjøre noe annet gøy.

Overvåk pris 
På hver produktside på Prisjakt finnes en knapp som ser ut som en klokke. Klikker du på den, får du opp et vindu der du kan fylle inn mailadressen din. Når du har fylt inn mailadressen, får du en mail fra oss når prisen på varen synker. Hvis du ønsker å kunne justere overvåkningen og selv bestemme ved hvilken prissenkning du skal få mail, må du opprette en konto hos oss

Et annet tips er å legge inn en overvåkning i god tid før det er tid for å handle. Da rekker du å følge med på hvordan prisen utvikler seg. Du kan også legge inn overvåkninger på ting du handler ofte, som sminke og hudpleieprodukter. Noen sparte kroner på hvert kjøp kan bli til store summer på et år. 

Sjekk prishistorikk 
Har du funnet noe du er interessert i, men vil dobbeltsjekke slik at du vet at du gjør et godt kjøp før du klikker det hjem? Da kan du sjekke prishistorikken. Se etter en rød graf og klikk på den for å se hvordan produktets pris har utviklet seg over tid. Kanskje prisen på produktet varierer fra sesong til sesong? Hvis du for eksempel er ute etter en robotgressklipper, pleier prisene på disse å være lavere i august enn i mai.

Sjekk prisen inkludert fraktkostnad 
Når du har funnet et produkt du vil kjøpe – husk da å sjekke hva fraktkostnadene blir på. Noen ganger er ikke den billigste butikken lenger så billig når du inkluderer fraktkostnaden. 

For å finne fraktkostnaden klikker du på et produkt og så på den lille pilen nederst ved siden av butikkens navn. Da kommer det opp mer informasjon, og du finner fraktkostnaden ved siden av symbolet som ser ut som en lastebil. Dette gjelder når du bruker Prisjakt på en mobiltelefon, hvis du bruker Prisjakt på en datamaskin vises kostnad inkludert frakt i en egen rad.
 Linnea Kléen


Foto: iStock.com / pinkypills

 Diskuter denne nyheten i forumet