13. juni 2017


Start dagen med en stor kopp nybrygget kaffe

Start dagen med en stor kopp nybrygget kaffe. Eller te, hvis du foretrekker det. På Prisjakt finner du mange forskjellige varianter og modeller av kaffetraktere og vannkokere å velge mellom.

Hvis du foretrekker kaffe, finnes det elektriske traktere, presskanner, perkulatorer og vakuumbryggere å velge mellom. Den tradisjonelle kaffetrakteren er vanligst og kan skilte med flest funksjoner. For eksempel automatisk avstengning, varmeregulering, avkalkingsvarsling og timer. Kanskje ønsker du også å kunne styre kaffetrakteren med mobiltelefonen 

I filteret vårt kan du velge antall kopper apparatet skal kunne brygge på én gang, hvor stort volum vanntanken skal ha, og hvilken type filter som skal brukes. Vanligst er engangsfiltre, men det finnes også permanente filtre som ikke må byttes ut, og uttagbare filtre som du rengjør etter at du har brukt apparatet.  

Det finnes også kaffetraktere som brygger kaffen rett i en termoskanne. Perfekt for deg som gjerne tar med den varme drikken når du er på farten, eller bare ikke vil la kaffen stå på varmeplaten over tid.

Noen kaffetraktere har innebygd kvern for å male hele kaffebønner til hver trakting. Hvis du heller vil ha en modell uten kvern, finnes det flere utmerkede kaffekverner som kan male alt fra superfinmalt espressokaffe til grovkornet kaffe til presskanne.

Tedrikkere som heller vil ha en vannkoker, har kanskje ikke fullt like mange funksjoner å velge mellom som kaffeentusiasten. Men det finnes modeller med smarte funksjoner som gjør hverdagen litt lettere.

Smart avstengning, tørrkokebeskyttelse for bedre sikkerhet, justerbar temperatur og mobilapp for smartere styring er noen av funksjonene du kan få. De fleste vannkokere er også uten ledning, slik at du enkelt kan flytte på dem uten at ledninger kommer i veien. 

Kompletter kaffetrakteren eller vannkokeren din med en fin kopp og god tid til å kose deg med drikken. Daniel Haaf


iStock.com / Helmut-Seisenberger

 Diskuter denne nyheten i forumet