10. mai 2017


Ride-on leker for store og små

I Prisjakts kategori Ride-on leker finner du blant annet den enormt populære bestselgeren hoverboard, men også klassikere som BIG Bobby Car. Ride-on leker kan brukes av både store og små (og voksne), og selges i mange butikker. Sammenlign priser hos Prisjakt før du handler og spar penger.

Hoverboard er et strømdrevet selvbalanserende brett som både er morsomt å bruke og noe man kan bruke som et praktisk transportmiddel. Ved hjelp av moderne gyroteknologi leser brettet bevegelsene til kroppen din, og tyngde og balansepunkt i tillegg, slik at du kan styre hvor du kjører. I begynnelsen kan det være vanskelig å finne balansen når du skal opp på brettet uten hjelp, men som med alt annet; øvelse gjør mester. Og mestring i dette tilfellet vil bety at du kan fyke avgårde i en fart på opptil 12 km/h. 

HER finner du alle hoverboards på Prisjakt. 

I begynnelsen er det også ekstra viktig å huske på å bruke riktig beskyttelsesutstyr. Hjelm bør du alltid bruke, uansett om du er nybegynner eller mer rutinert. Utover det anbefaler vi at du bruker kne- og håndleddsbeskyttelse. 

HER kan du sammenligne priser på hjelmer. 

Til de aller minste passer BIG Bobby car bedre. Bilen er en klassisk og gøyal sparkebil i plast, som har vært mange barns yndlingsleketøy i flere generasjoner. Den lille bilen er ergonomisk tilpasset barnets behov og er utformet for at barnet skal kunne nå ned til gulvet med føttene for å kunne sparke fra.

HER finner du alle Bobby cars.Emma Cedell


Foto: iStock.com / kazatin

 Diskuter denne nyheten i forumet