21. april 2017


Grillsesongen er her!

Våren er her og noen har sikkert grillet i flere måneder allerede. For dere som akkurat har tatt frem grillen og innser at det kanskje er på tide å skaffe seg en ny, så kommer det her en liten guide til vår grillkategori.

Først vil vi foreslå at du bruker vårt filter for å sortere ut hvilken type grill du vil ha, gass, kull eller elektrisk. Griller du på en balkong bruker som oftest en elektrisk grill å være det beste alternativet. Har du en hage eller en uteplass har du flere valgmuligheter. En gassgrill er vanligvis et dyrere kjøp, men er billigere i drift. Det koster også mindre å etterfylle gass enn å kjøpe kull eller briketter. Derimot er ofte en kullgrill et billigere enkeltkjøp.

En annen ting å tenke på når man ser etter en ny grill er at de billigste grillene på markedet ikke alltid er av samme kvalitet som de litt dyrere. Vil man ha en grill som skal holde mer enn en sesong kan det altså være lurt å gå litt opp i pris. På Prisjakt kan man enkelt sammenligne ulike griller av forskjellige merker og prisklasser, eller sammenligne en kullgrill og en gassgrill som vi har gjort her.

Neste steg er å finne ut hvor stor grill som passer for ditt bruk. For eksempel kan man filtrere  på alle griller med en grilloverflate på over 60cm, eller under 50cm om det passer deg bedre.

Videre kan det være lurt å tenke på om du ønsker at grillen skal ha noen ekstra funksjoner, som for eksempel et termometer eller ha røykfunksjon. 

Et annet tips er å sortere etter merkenavn. Alle griller fra Weber finner du her.

Det er altså litt å undersøke før du finner grillen som passer akkurat deg.

Lykke til med grillingen!Linnea Kleen


Foto: iStock.com / shalamov 

 Diskuter denne nyheten i forumet