05. april 2017


Populære trådløse hodetelefoner

Få større frihet med trådløse hodetelefoner. Uten ledninger kan du bevege deg friere, og du får ofte smarte funksjoner i selve hodetelefonene, eller med en mobilapp som følger med.

Det finnes mange trådløse hodetelefoner å velge mellom. Disse tre er kjent for å være de mest populære på Prisjakt for øyeblikket:

Bose QuietComfort 35 er øretelefoner med støyreduksjon for å fjerne uønskede lyder, for eksempel når du flyr eller pendler. Hodetelefonene har mulighet for å kunne brukes med ledning hvis batteriet går tomt, men med begrenset funksjonalitet. 

Apple AirPods er designet spesifikt for iPhone, men vil også virke med Android-telefoner. De er verdsatt for både designet og prisen, og AirPods kommer med støtte for Siri og en lagringsenhet som lader hodetelefonene for deg.

Sony MDR-1000X er trådløse hodetelefoner med aktiv støyreduksjon, og er en konkurrent til Bose QuiteComfort 35 som ligger i det samme prisspekteret. Hodetelefonene er tilgjengelige i både sort og gråbeige, støtter LDAC for bedre lydkvalitet når de pares med Sony-telefoner, og støyreduksjonen kan skrus av. 

Ser du etter trådløse hodetelefoner du kan bruke når du trener, og som har et mer robust design? Du kan filtrere søket ditt for å vise bare sportshodetelefoner. Klikk her for å gå direkte til den kategorien med filteret aktivert.

Finn alle trådløse hodetelefoner som er opplistet på Prisjakt her.Daniel Haaf


Foto: iStock.com / fizkes 

 Diskuter denne nyheten i forumet