01. mars 2017


Nå finnes Prisjakt i åtte land

Prisjakt har i begynnelsen på året ekspandert kraftig med nye tjenester i Frankrike og Italia. Nå er det enklere og mer praktisk enn noensinne å sammenligne priser på nettet i begge land.

Det er nesten 15 år siden Prisjakt lanserte sin første nettside. Siden den gang har selskapet vokst på alle måter, og akkurat nå vokser vi mer enn noensinne. Det finnes allerede lokale nettsider i Sverige, Norge, Storbritannia, Irland, New Zeeland og Finland. Nå føyer vi også Frankrike og Italia til den listen.

En av de som overvåker og har ansvar for ekspansjonen på Prisjakt, er Kristen Holt. Han er strategisjef på Prisjakt og sier følgende om den pågående ekspansjonen.

 — Sammen med Schibsted har vi mulighet til å lansere våre tjenester mye raskere og bredere enn tidligere. I takt med at Prisjakt har vokst seg større har kapasiteten for å ta nye markeder økt, og derfor har vi nå utvidet raskt, sier Kristen Holt.

Mottakelsen i Frankrike og Italia har vært positiv fra både brukere og butikker. Spesielt har de mer avanserte brukerne vist stor interesse for Prisjakts inntog, mener Kristen Holt.

Han sier også at arbeidet med ekspansjonen er et resultat av samarbeid, og ikke bare mellom Schibsted og Prisjakt som selskap, men at alle som arbeider i selskapet, har gjort en stor jobb med forberedelsene og lanseringene.

— Det er en utrolig spennende reise for oss som selskap, og jeg håper alle føler at de er en del av ekspansjonen, ettersom den omfatter hele selskapet, inkludert alle fra content avdelingen til økonomi og utvikling bidrar til at selskapet stadig vokser. Fra vår spede start i lille Ängelholm har vi vist at vi kan vokse til et multinasjonalt selskap. Ikke bare snakker vi om å ta tak i nye muligheter – vi gjør det også, sier Kristen Holt.Daniel Haaf


Kristen Holt

 Diskuter denne nyheten i forumet