•  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
 • Omtaler fra andre land

 • Akseptabelt
  Ok skjerm for gaming og stillbilder.
  Største ulempen er "ghosting" som en annen nevner her, dra musepekeren over den blå bakgrunnen er en hvit mus for. Du legger ikke merke til det hvis du spiller eller ser på stillbilder, men dra rundt vinduer osv. kan noen ganger være distraherende. Du kan få bedre skjerm for pengene.
 • Veldig bra
  Veldig fornøyd, for prisen jeg tror det er en god skjerm.

  Jeg hadde litt vanskelig for å komme til oppløsning med hdmi, men byttet til VGA og alt fungerer perfekt, ser ingen forskjell i kvalitet heller, vi får se etter litt mer grundig testing. Tro at feilen ligger i maskinen min egentlig.

  Har ingen problem med bakgrunnsbelysning blødning på mitt eksemplar.

  Anbefaler skjermen hvis du leter etter en billig skjerm.

  + God skjerm for pengene.
  - Kun VGA-kabel følger med.
 • Akseptabelt
  edit: "Hovedproblemet" med denne skjermen er ghosting av sjelden sett. Du kan så vel som mye bedre bilde, men "LED" i form av en ren gamle TFT LCD. Ikke gå på LED-bløff.

  Dessverre er det akkurat skuffet. Bakgrunnsbelysning blødning tungt i bunnen, og det sykeste er at du ikke kan justere backlighten ö.ht (?) Må gå gjennom menyene på nytt, men ser til min kunnskap er det ingen glidebryteren for LED backlighten. Min forrige 24 "BenQ 2008 er en mye bedre skjerm Ikke gå på LED-bløff -. Sant LED kalt OLED, og ??er ikke tilgjengelig for disse pengene.
 • Veldig bra
  En fin, rask budsjett-skjerm med standard TN-panelet hvis det er en slik mann er ute for eksempel for gaming. Tilkoblingen er en stor fordel. Den glatte plast er egentlig ikke med meg hjem, men det er et spørsmål om smak og kanskje kan se bedre ut, avhengig av hva annet du har rundt, så det er vanskelig å virkelig dra ned poengsummen for det. Kun VGA-kabel følger med, som selvfølgelig er litt skuffende, men ikke spesielt uvanlig for denne prisklasse.