Medlem siden: 2010-10-02

eisa01s omtaler

Her er de omtaler eisa01 har gitt på Prisjakt.

 
I prinsippet et veldig bra cover til iPad, da det er lett og dekker det viktigste (skjermen).

Problemet er holdbarheten, coveret gikk i oppløsning på kanten det magneten fester seg til skjermen etter under ett år. Det ser ut som limet som holder magnetlisten på plass kanskje har gått opp når det har blitt utsatt for varme i solen. Forrige versjon til iPad 2 hadde ikke dette problemet fordi festeanordninger var hengslet på
3 år siden

Creative D100

 
Rimelig bærbart anlegg med ok og høy nok lyd. Diskanten blir litt svak hvis man ikke er foran høytaleren, men man kan nok ikke forvente så mye mer av et slikt anlegg.

Batteritiden er også veldig bra. Bruker oppladbare AA-batterier (Sanyo Eneloop) og får minst 10-timer spilletid på høyt volum.
 
3 år siden

Elkjøp

+1 
Bestilte en iPad ved midnattssalget, men den ble ikke sendt i løpet av fredagen, selv om Elkjøp selv sier at ordre lagt inn før kl 15.00 skal sendes samme dag. Det er alt for dårlig, spesielt når de lagde en stor ting ut av at de startet salget kl 00.00. Kjøpte derfra fra en annen butikk i stedet.

Når jeg så skulle avbestille over telefon fikk jeg beskjed av at iPaden var lagt av, og at det dermed ikke gikk an å avbestille. Ut fra Elkjøps egen nettside gjøres dette for å få så korte transportt...   Les mer
 
Antagelig den beste tableten ute nå, ene og alene på grunn av skjermen. Teksten er sylskarp.
 
 
God kundeservice og lave fraktpriser. Fikk refundert frakt på en forsendelse når jeg ønsket å bestille flere varer, men det var for sent å kansellere den opprinnelige ordren.

Trekk for at de burde opplyst om at lageret ble bygget om slik at leveringstiden ble lengre.
3 år siden

Nokia Lumia 800

 
OSet er veldig bra og telefonen også, men trekk for litt mye støy på lydutgangen i forhold til iPhone og pentile-skjermen. Batteriet varer også litt kort, én dag med mitt bruk, i forhold til to på iPhone 4.
 
Ingen toppdisk, men pris/ytelse er veldig bra (betalte 970 kr inkl frakt). Har installert den på en MBP 13" Mid 2010 med en adapter i DVD-plassen, og ikke hatt noen problemer foreløpig. Boot av lion går på under 40 sek, inkl oppstart av en del programmer som jeg hadde oppe da jeg restartet. Merker stor forskjell i praktisk bruk fra HDen.

Oppdatering: Måtte bytte plass på HDen og SSDen, da SSDen plutselig ikke ble gjenkjent i DVD-adapteren. HDen fungerer fint der, så tror det er SSDen som feile...   Les mer
 
Kjøpte den som reservetelefon, noe den fungerer helt OK som, men for en vanlig telefon er rett og slett touch-skjermen for ustabil.

Noen punkter som det er verdt å merke seg:
- Skjermen har ikke multitouch, og det hender at den klikker deg inn på ting når du bare prøver å scrolle
- GPSen er ikke alltid like god til å oppdatere seg
- Mangler sensor for å justere lysstyrke automatisk, kan være problematisk hvis man går ut i sola
- Spill som Angry Birds kan hakke litt
- Har nå Froyo, dette er f.e...   Les mer
 
Funker fint på 13" MBP fra midten av 2010
 
Spiller bra med god lydkvalitet. Ingen problemer med bakgrunnstøy på MBP 13", og minimumsvolum er akseptabelt, men kunne fortsatt vært litt lavere.
 
Spiller alt for høyt på min iPhone 4 på minimum volum, og på min MBP 13" er det i tillegg mye bakgrunnstøy. Alt for dårlig. Lyden forøvrig er grei.
4 år siden

Creative EP-630i

 
Fungerer dårlig sammen med min MBP 13", blir litt bakgrunnstøy som ikke er der med f.eks. Apple In-Ear headphones. Dette er ikke merkbart på iPhone 4, men jeg syns den spiller litt vel høyt på minimum volum.

4 år siden

Interfoto

 
Bestilte noen hodetelefoner, men fikk feil utgave. Sendte en mail på kvelden hvor jeg spurte hvordan vi skulle fikse det, og fikk svar før kl. 0800 morgenen etter (på lille julaften!). Imponerende responstid, og det endte opp med at jeg fikk refundert beløpet siden de ikke kunne finne den riktige varen på lageret, og jeg fikk beholde den feilleverte varen.

God service med andre ord!